L’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària ha publicat la resolució de la primera concessió parcial de la convocatòria 2022 de les ajudes Leader. El Grup d’Acció Local Altmaesports Leader, que treballa amb empreses i institucions públiques i privades de les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports ha rebut 1.240.131,09 euros procedents dels fons europeus.

En aquesta ocasió, han sigut trenta les empreses privades i persones autònomes beneficiàries. Es tracta de projectes destinats al turisme rural, al cotreball, a tallers mecànics, transport i indústries agroalimentàries.

Altmaesports està integrat per 48 socis, dels quals 25 són organismes públics com a Ajuntaments o Mancomunitats de l’Alt Maestrat, Baix Maestrat i Els Ports; i la resta dels 23 són socis privats.

This site is registered on wpml.org as a development site.