Altmaesports Leader

Grupo de Acción Local


Volver al resumen

09/04/2020

Benvolguts socis,

Ens dirigim a vosaltres per tal d’informar-vos de la situació actual del Grup d’Acció Local Altmaesports Leader.

En primer lloc, esperar que estigueu tots bé estos dies tan difícils marcats per la pandèmia de la Covid-19.

D’altra banda, la Declaració de l’Estat d’Alarma, després de la publicació del R.D. 463/2020, de 14 de març; ens ha impedit la celebració de l’assemblea general prevista per a finals de març, conforme a l’article 11 dels nostres estatuts, que ens obliga a celebrar, almenys, una assemblea a l'any, concretament al primer trimestre de cada anualitat. Aquesta circumstància excepcional ens ha fet haver d'ajornar aquesta assemblea.

Pel que fa al funcionament del Grup, assenyalar que l’equip tècnic format pel Gerent i l’Administrativa, que ha sigut contractada aquest mes de març, segueixen treballant de forma telemàtica, per tal de donar el servei d’atenció a la ciutadania del territori i seguint amb els processos administratius dels expedients de les dues convocatòries d’ajudes ja tancades, de les anualitats 2018 i 2019.

Comunicar també que, segons les últimes indicacions de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, en els pròxims dies publicarà la Convocatòria d’Ajudes Leader del 2020, els sol·licitants disposaran d’un termini de 20 dies per presentar documentació, a partir de l’alçament de l’Estat Alarma decretat. El nostre Grup ha traslladat a la Conselleria que no és el millor moment per a traure una convocatòria d’ajudes Leader amb la situació actual, però pareix que no es tindrà en compte aquesta petició.Volver al resumen
 

 

 


  

Altmaesports Leader  C/ Plaça Creu Roja, 1 C.P. 12318 Cinctorres   CIF:G12971206

gerencia@altmaesports.org

administracion@altmaesports.org

☎️ Administración: 623 03 54 12
☎️ Gerencia: 722 61 40 95